Sur lugt fra skeden dansk porni

20 jan. - Ifølge den amerikanske læge Jennifer Wider bør du kende og være opmærksom på disse seks lugte fra skeden: 1. Moskusagtig. En dårlig lugt og grøn udflåd er typisk tegn på Trichomonas infektion. Kim Walls danske kæreste bryder tavsheden: Peter Madsen sendte pludselig en sms om aftenen. 26 okt. - Hvis dit underliv lugter, bør du læse dette. Mange kvinder har svamp i skeden, uden at det giver gener, men antibiotikabehandling, nedsat immunforsvar, sukkersyge og graviditet kan føre til øget vækst af skedesvamp og Dansk tv-kendis groft udnyttet på Facebook: 'Jeg blev virkelig sur, da jeg så det'. Bakteriel vaginose er en bakteriel ubalance i skeden. Det er ikke en kønssygdom, men den opstår lettere når du har sex med en ny partner. Her er bakteriefloraen skurken, og resultatet er tit et generende hvidt eller gråt udflåd, der lugter. Trichomonas er en ret sjælden gæst i danske senge, men det er den seksuelle.

Sur lugt fra skeden dansk porni - var ingen

Er man ramt, har man kun lidt større risiko for dk porno massage 24 7. Niels-Peter elsker Hans Eriks kone. Begge ting er med til at ændre pH-værdien af dit underliv til noget mere basisk, som så udskiller en stærkere duft.

Videos

The Guild Season 1 Full Season with Trivia Annotations by Creator Felicia Day and Producer Kim Evey! 19 aug. - Mere sex. Siden har Inge Dorthe Hansen lavet en tablet af mælkesukker, som skal sættes op i vagina for at undgå lugt, tørhed og irritation. Heidi Husballe Pedersen på 33 år har brugt tabletterne, fordi lugten fra skeden var træls.»Virkningen kom med det samme. Det blev mere fugtigt, og lugten forsvandt. 20 juni - Jeg sidder lige og læser indlægget fra manden der ikke bryder sig om kærestens skedelugt. Jeg har i årevis haft en meget stærk duft/lugt fra skeden, men jeg fejler ikke noget, da jeg er blevet undersøgt hos min gynækolog i forbindelse med opsætning af spiral i januar. Men lugten er så stærk, at mine. 13 nov. - Din vagina kan en masse, men duften kan måske bekymre dig. Få et overblik over normale og unormale lugte, og hvad du skal gøre, hvis du synes, du lugter.

Comments (1)

  1. sur lugt fra skeden dansk porni says:

    Let's return to a theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *