Størrelse kondom for stor pik

størrelse kondom for stor pik

Selvom kondomer er fremstillet af latex, et utroligt fleksibelt materiale, kan den forkerte størrelse, føles præcis som alt for små sko, eller for store for den sags skyld. Myten at en størrelse passer alle, er helt forkert. Du går jo ikke rundt i for små sko, så hvorfor skulle du så bruge et kondom der ikke passer? Find den rigtige. Mellem 12 og 14 cm i omkreds: Medium kondomer. Over 14 cm i omkreds: Store kondomer. Mange tror det er længden det kommer an på, når du skal have valgt den rigtige kondom størrelse. Men her tager de fejl. Det du skal kigge efter er omkredsen, for det er her den store og vigtige forskel viser sig. Du kan følge. 21 Eki - Stemmer størrelsen på kondomerne til, hvad de skal på? Få svaret her!

Størrelse kondom for stor pik - billeder

OK Websitet anvender cookies til at telefonsex dansk shamle sex dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Skrevet af Team Secretly. Det vil både være mere behageligt for dig og øge sikkerheden, da et for lille kondom lettere vil kunne sprænge. Der er forskel på, hvornår dåsemaden bliver for gammel - når først du har åbnet. Det er absolut ikke en rekord vi kan være stolte af, og det betyder nemlig også, at mange danskere er smittet med kønssygdomme, specielt er mange ramt af klamydia. størrelse kondom for stor pik

Størrelse kondom for stor pik - tilføjer

Nu varsler DMI om vindstød helt op til stormstyrke. Niels Aage føler sig til grin: Kondomerne fra TheyFit® findes i 95 unikke størrelser og er det nærmeste du kan komme på en perfekt kondomstørrelse. Denne peger én bestemt vej, og du vil kunne se hvilken, hvis du kigger godt efter.

Comments (1)

  1. størrelse kondom for stor pik says:

    I consider, that you have deceived.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *