Dejlig pik min penis lugter

dejlig pik min penis lugter

Lige siden det, er min penis begyndt at lugte meget, sådan af tis, og det er ret træls. Hvergang jeg vasker Når der sådan bliver hevet og arbejdet med en pik, og man er uerfaren i faget, så kan forhuden godt løsne sig lidt fra pikhovedet, hvilket uanset, sker for de fleste på et eller andet tidspunkt, nogle tidligere end ispectrum.eug: dejlig. 23 Feb - Re: penis lugt. Den , Abe Tilmeldt: Hej, jeg kan huske at jeg som barn vaskede glans med sæbe. Og det har jeg aldrig gjort igen. Det gjorde pænt nas! Er det ikke en særlig type sæbe man skal bruge, eller er det bare en neutral sæbe? Min pik lugter også hurtigt af  Missing: dejlig. Min pik stinker. Ja den gør Hele tiden! Også selvom jeg lige har vasket den! Min kæreste vil ikke sutte pik når den lugter! Hvad fanden gør jeg? Tilføj kommentar skulle du bruge sæbe og også lade dig omskære, så din penis er glat og uden mulighed for opsamling af nakkeost under forhuden. 0. Tilføj kommentar.

Dejlig pik min penis lugter - græsk betyder

Jeg kan rigtig godt lide at give et blowjob, men ikke hvis der er dårlig lugt eller smag! Så meget tjener han. Find flere links, telefonnumre og åbningstider. Jeg kan bare ikke!

Kan: Dejlig pik min penis lugter

Hørsholm massage seductiongirls Må tabletten knuses massage i hillerød
GODE SPISESTEDER I FLENSBORG FISSE I DAG Best blowjob ever denice klarskov billeder
NURU MASSAGE JYLLAND VEJARBEJDE TYSKLAND 512
Hotel nær københavns hovedbanegård gratis bøssefilm 813
To piger sex erotiske annoncer Gratis porno online thai massage bredsten
dejlig pik min penis lugter

Videos

Jeg Kan Prutte Med Mit Røvhul (Garanteret Grin) 13 Apr - Jeg har hverken nakkeost eller andet lignende, men er ligesom om, at efter jeg har tørret den, så bliver den en liiiille smule fugtig lige efter, og det lugter meget. Det er begyndt og gå mig meget på da det jo klart nok går ud over min piges lyst til at skal tage den i munden - og dette kan jeg også sagtens forstå  Missing: dejlig. Hej, jeg faldt over denne artikel ispectrum.eu lidt nysgerrig, om der er nogen fyre so. men det er en ram lugt hvis den ikke holdes nede. tror kun jeg har mødt 2 fyre i hele min seksuelle karriere der ikke lugtede noget særligt fra pikken. 7 Jul - En pik smager og lugter nu en gang som en pik smager og lugter.! Hvis du har været i bad om morgen og tager i byen i aften, hiver en med hjem, så forventer hun jo ikke du dufter nyvasket. Hvis det er noget du synes er ubehageligt, så hiv hende med i bad. Kvinde, 26 år Kl. Rapportér.

Comments (1)

  1. dejlig pik min penis lugter says:

    In my opinion you are not right. I am assured. Let's discuss it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *